Få tid hos en psykoterapeut kolding og klar skærene

17 feb 2020

Hos en psykoterapeut kolding, kan man få snakket om mange personlige problemer, i en tryg og professionel ramme. https://nilslind.dk/ er blandt andet et af de steder, hvor man kan finde ting som en imago terapeut. Her bliver der blandt andet mulighed for, at snakke om parforholdet. Det er desværre et område, som mange fejler på i dag, og det er svært at holde sammen i mange år, hvilket kræver kontinuerligt arbejde hele vejen.

Mister man hinanden hen af vejen, kan det ofte også være fordi man ikke får snakket om tingene, ens behov, ens forventninger, hvor man er henne i livet, hvor ens partner er og mange andre ting. Ting som senere hen vokser sig til et permanent problem, som er for stort at kunne håndtere partnere imellem. Her har man brug for en mellemmand, som også kan sørge for at der bliver gået konstruktivt til værks med tingene.

Se problemet fra begges sider af

Den psykoterapeut man ender med at booke hos, vil også sørge for at guide samtale og eventuelle problemstillinger i en retning, hvor man åbent kan snakke om tingene. Det kan være svært med en person man elsker for nogle ting, men har mistet noget for i farten. Det kan vindes tilbage, men det kræver også at man begge gør en indsats. Det går ikke at man går med sine tanker for sig selv, for så hober det sig op til noget tungt.

For mange ender det med skillsmisse, hvis det er man ikke sørger for at gribe tyrene ved hornene. Det betyder også, at du bliver nød til at se efter eventuelle tegn hos din partner, og sørge for at du altid kan se dig selv i øjnene i forhold til dig og dit forhold til din partner. Er der noget som går en på, er det vigtigt at tale om det så hurtigt så muligt så man kan få afstemt hen af vejen, og så kan man ende et sted, hvor man kan følges af til man skilles til sidst ved døden.

RELATED POST