Prøv dit første faldskærmsudspring her

28 sep 2016

faldskærmsudspring er en aktivitet som mange nok går og tænker på, men ikke tør gennemføre. http://dropzonedenmark.dk/ er en hjemmeside, som hjælper dig med at arrangere sådan noget som en gang faldskærmsudspring for dig. Det er alt andet lige noget som man måske skal samle sig mod til, og andre gør det bare lige så snart de får muligheden. Der er dog også forskel på den måde som du springer, og hvis det er første gang man skal gøre det er det alt andet lige også her hvor man springer tandem. Det betyder at man har en siddende på ryggen når man hopper, som ligesom styrer det hele, og så får man bare oplevelsen.

Senere hen får man så mulighed for, at springe selv hvis man har sit certifikat. Så kan man alt andet lige også arrangere sådan noget selv, hvor man ligesom springer selv sammen med nogle af de andre øvede springere. Det er en sjov, adrenalinfyldt og spændende oplevelse, som man måske skal overtales til at prøve i først omgang.

Øvelse gør mester

Øvelser gør mester er noget man måske er træt at høre om, men det er alt andet lige noget af det som man bliver nød til at indse i sådan nogle situationer her. Du har alt andet lige også rigtig mange steder, hvor man kan øve sådan noget herhenne. Dog er det bare noget som kræver penge hver gang, medmindre man har en flyver selv og en som kan flyve det. For det kræver jo ligesom, at man er oppe i luften og helst på et eller privatfly, hvis det er man gerne vil ud og skydive på et tidspunkt.

Det kan være så overvældende for nogle, at de måske besvimer og så er det jo ikke godt hvis man ligger der solo. Så er det bedre, at man har en person liggende bagpå, der ligesom kan styre det hele hvis man taber styringen helt. Det er alt andet lige altid det værd, at være på den sikre side indtil man er sikker på at man kan lande på benene selv.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden