Bliv klar til golf

27 aug 2015

Skal du spille golf for første gang?

Er du nybegynder i golf? Så der der en del, som man lige skal have styr på først. De fleste nybegyndere i golf starter med golf ved at blive inviteret til en “golfdag” med arbejdet eller vennerne. Når man først får smagen for golf, er det svært at lade vær. Men inden man begynder med golf for alvor, er det godt at få styr på de ting, som man nu skal have styr på.

Golfudstyr

Golf kræver særligt udstyr. Golfudstyr kan være alt fra jern, køller, bag, bolde, tees samt meget mere. Det forholder sig sådan, at jern og køller har et nummer. Jo højere nummeret er, jo mere vinkel har køllens slagflade i forhold til en bold, der ligger på jorden. Er nummeret højt, vil jernets/køllens skaft også være kortere. Man anvender et højt nummer til korte, høje slag, og er lavt nummer til lange, flade slag. Man skal også huske at have en taske til køllerne. Denne kaldes for ‘baggen’. Man kan også være udstyret i en vogn. Med “Tees” menes de små toppe af træ eller plastic, som man bruger til at sætte bolden op på, når man skal slå sit første slag på hvert hul. Man bruge en tees kun ved første slag.

Hvor kan man købe golfudstyr?

Man kan købe golfudstyr hos en række webshops på internettet. Man kan eksempelvis købe udstyr hos Golfexperten.dk. Golfexperten.dk har udstyr til golf af forskellige golfproducenter og forskellige golfmærker. Der er derfor udstyr af forskellige golfproducenter samt golfmærker til enhver smag. Hvis man ikke ved, hvilke golfmærker man skal gå efter, kan man altid få rådgivning af Golfexperten.dk. Det kommer også an på, hvilket udstyr man skal have. Hvis man f.eks. skal have golftøj, kan man overveje mærket Abacus. Abacus producerer funktionelt golftøj, med fokus på design, kvalitet og funktion. Golfexperten.dk er et bredt udvalg af de aktuelle kollektioner fra Abacus. Se det store udvalg af Abacus her. Hvis du vil se det store udvalg af golfudstyr, så klik dig ind på Golfexperten.dk.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden