Curly Girl metoden til flotte krøller

04 jan 2020

Har du naturlige krøller som driller en gang imellem, skulle du prøve Curly Girl Metoden.


Curls for you har et stort udvalg af hårprodukter til krøller, så du kan få styr på store krøller, uden at gå på kompromis med sundhed og miljø. Curlsforyou.dk har nemlig et stort udvalg af curly girl produkter som er vigtige når det handler om Curly Girl metoden.
Du skal være opmærksom på produkterne, om de er:

Sulfatfri

Nogle sulfater er hårdere end andre, og særligt SL-sulfater kan have den negative effekt, at de også fjerner alle de gode og naturlige olier, som dit hår og hovedbund producerer og har godt af at bevare. Særligt krøllet hår har brug for ekstra meget fugt, og derfor er det bedst at undgå sulfater i dine produkter, og som minimum at undgå SL-sulfater.

Parabenefri

Parabener tilsættes kosmetiske produkter for at undgå bakterie- og svampevækst. Problemet er dog, at parabener er over EU?s liste over stoffer, som mistænkes for at være hormonforstyrrende og i sjældne tilfælde fremkalde allergi. Derfor anbefaler vi, at du undgår parabener, og det gør du blandt andet ved at vælge produkter fra DevaCurl.

Silikonefri

Rigtig mange shampooer, særligt de billigere af slagsen, indeholder silikone. Silikone er tilsat shampoo og balsam for at give håret en blød og glat følelse. Desværre er det ikke en holdbar løsning. Da silikone er vandafvisende, betyder det dog, at håret ikke kan optage gavnlige olier og fugt fra andre produkter, og derfor kommer dit hår med tiden til at lide skade og se mere livløst ud, end inden du begyndte at bruge en shampoo med silikone.

Læs mere om Curly Girl Metoden på curlsforyou.dk, og find ud af hvordan du kan få de smukkeste bløde krøller, og samtidig passe godt på dit hår og på miljøet. Kig forbi og se alle de lækre produkter til dit krøllede hår.

RELATED POST