Styrk din motivation i skolen med lektiehjælp

27 sep 2015

Styrk din motivation i skolen med lektiehjælp

Det kan nogle gange være rigtig hårdt at komme igennem fagene på skolen. Og der kan være flere årsager til at man kommer bagud med pensum. Det kan være manglende motivation og lyst til at lære nyt, eller det kan være man føler det er svært at forstå. Når man ikke føler man lykkes med studierne, kan det tage rigtig hårdt på ens motivation og ikke mindst lysten til at fordybe sig i faget. Dette kan have store konsekvenser senere hen til en eksamen.

Når man har svært ved et fag er det en rigtig god løsning at finde fagligt hjælp udefra såsom lektiehjælp. Det er ikke altid at man har en forælder eller en anden voksen, som kan hjælpe med et bestemt fag. Fordelen er særligt, at man træner i det man har svært ved og der er rent faktisk tid til dine personlige behov og ønsker i forhold til at lære faget. Man er slet ikke tynget af, at andre venter på dig. Man lærer tingene trin-for-trin med en faglig underviser og måske lærer man at se faget fra nye vinkler. At få en underviser udenfor skolen som tager tid til at hjælpe dig, giver dig måske motivationen tilbage og styrker dine faglige kompetencer. Lektiehjælp fra en som kender faget kan derfor være altafgørende.

Hos https://my-academy.dk/ er en virksomhed som har undervisere tilpasset forskellige fag og klassetrin. Man kan få lektiehjælp, eksamenshjælp, hjælp til f.eks. sin SRP opgave. Man kan få undervisning i enkeltfag, f.eks. dansk undervisning og matematik undervisning.
My-academy.dk udvælger en underviser som kan hjælpe dig med dine behov og ønsker. Før man f.eks. går i gang med sin dansk undervisning, vil underviseren i samarbejde med dig udarbejde nogle mål. Disse mål skal gerne hænge sammen med det du vil have ud af danskfaget. Herfra tager I det trin for trin og gennemgår teori, litteratur og ikke mindst kombineret med studieteknik. Få hjælp til dansk her

RELATED POST