Kvalitet og pris hænger sammen når det gælder maling

09 okt 2015

Det er et stort arbejde

Det at male er på en og samme tid en stor fornøjelse og et stort arbejde. Det er super fedt at se hvordan en væg eller noget træværk bliver meget friskere at se på når det har fået et lag frisk maling, men samtidig er det jo også et ret stort arbejde. Det er derfor vigtigt at man bruger en maling af en god kvalitet. Dels fordi resultatet holder meget længere og man derfor får glæde af sin indsats i længere tid, men også fordi meget af det involverede arbejde faktisk slet ikke handler om det at påføre maling.

Typiske arbejdsopgaver

Når man skal male i for eksempel stuen så er der en hel masse der skal gøres, og hvis vi tager det fra en start af så er det typisk følgende: Der skal ryddes op og fjernes møbler og billeder så man kan komme til. Der skal dækkes af med pap og plastic så der ikke kommer maling på uønskede steder. Der skal vaskes ned og slibes af. Der skal måske grundmales og så skal der påføres et eller flere lag maling i den farve man ønsker. Til sidst skal afdækningen fjernes og møbler og billeder sættes tilbage på plads.

Hvorfor købe kvalitet?

Der er mange gode grunde til at købe maling i en god kvalitet, også selvom det er lidt dyrere end det man kan få i et byggemarked. For det første så bliver resultatet simpelthen pænere, da kvalitetsmaling er tilsat stoffer der gør at det er nemmere at arbejde med. Derudover så holder resultatet sig som sagt pænere i mange flere år. Og endelig så er der jo så mange opgaver man ikke lige tænker på, og som gør at arbejdet faktisk er langt mere omfattende end mange regner med. Selve det at male er faktisk ofte den mindste del, og omkostningen til maling er måske nok den største post, men langt fra den eneste udgift man har. Derudover så findes der maling der er specielt udviklet til forskellige formål og dette er kvalitetsproducenterne bare langt bedre til end de billigere alternativer.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden