Undgå 4000 kemiske stoffer med en e-cigaret

27 okt 2015

Rygning er yderst skadeligt

Det kommer som ingen overraskelse for folk, at rygning er yderst sundhedsskadeligt. Så kan man godt undre sig over, at der alligevel er så mange mennesker, som ryger hver eneste dag. Det kan være flere årsager til, at man alligevel vælger at ryge, selvom man ved at rygning er sundhedsskadeligt. Nogle gange er årsagen, at man ikke har en godt nok indblik i, hvad der egentlig sker ved lungerne, når man ryger – og hvor meget skade lungerne tager af rygning. Man har derfor indført på mange folkeskoler workshops, hvor eleverne kan se, hvad der konkret sker ved lungerne, når de får 4000 kemiske stoffer i kroppen. I disse workshops kan man se, hvordan lungerne bliver påvirket af rygningen. Dette kan ofte være en øjenåbner for mange mennesker. Hvis man gerne vil stoppe med at ryge, men har svært ved det, kunne man overveje sundere alternativer for rygning, som f.eks. en e-cigaret.

E-cigaret: Et sundere alternativ til rygning

En e-cigaret er et sundere alternativ til rygning. En ecigaret er en elektronisk cigaret, som giver samme nydelse, som en almindelig cigaret gør. Forskellen ved en e-cigaret og en almindelig cigaret er, at man inhalerer damp i stedet for røg. Dette betyder, at man undgår 4000 sundhedsskadelige, kemiske stoffer i kroppen, som en almindelig cigaret indeholder. Når man ryger en e-cigaret slipper man for røgen, og det er et meget sundere alternativ til almindelige cigaretter.

Køb e-cigaretter hos KC Smoke

Hvis man gerne vil købe e-cigaretter, kan man købe dem hos webshoppen KC Smoke. Har man brug for at vide mere om e-cigaretter kan man også gøre det på KC Smoke’s side. Man kan læse mere om, hvad en e cigaret består af på KC smoke, hvis man mangler mere information herom. Se mere på www.kc-smoke.dk

RELATED POST