Hvem kan undvære flotte vaser?

22 jan 2016

Vaser til enhver smag


De fleste kvinder har en svaghed for smukke vaser. En ting man kan sige om vaser er, at de i høj grad består i alle slags former og farver: keramikvaser, glasvaser, små glasvaser osv. Med andre ord kan man altså sige, at der findes vaser til enhver smag. Derudover kan man sige, at en af grundene til, at de fleste kvinder har en svaghed for vaser kan være, at der netop findes dette brede udvalg af vaser. At vælge en vase er altså ikke så simpelt, som det ellers kan lyde – undtagen hvis man ikke har den store holdning til, hvordan vasen skal se ud, men at man bare elsker vaser i sig selv.
Man kan forklare dette med et eksempel. Er man en kvinde, der elsker glasvaser, handler det altså ikke bare om, at hun vælger en tilfældig glasvase. Hun må tage stilling til, om hun bedst kan lide små glasvaser eller store glasvaser, hvilken farve hun foretrækker samt, hvilken form den skal have. Derudover er det også et faktum, at nogle kvinder forelsker sig i nogle bestemte “vasemærker”. Det er nok de færreste, der ikke har bidt mærke i al den postyr, der blev skabt i forbindelse med den berygtede jubilæumsvase fra Kähler. Dette er blot et eksempel på, hvordan forskellige brands kan skabe opmærksomhed og hvilken betydning dette kan have, når en kvinde skal vælge ny nips til hjemmet i form af vaser.

Hvilken vase skal jeg vælge?

Er man en kvinde, der har brug for inspiration til, hvad hendes næste vasekøb skal være, kan man med fordel søge inspiration denne side: vaser. Piethein.dk præsenterer de besøgende for en række af Piet Heins klassiske vaser. Et kendetegn ved disse vaser er, at de i mange tilfælde er lavet af glas. Der findes særligt to slags vaser – men vaserne findes derimod i en lang række farver, hvilket kan gøre valget lidt sværere. Alt i alt er der mange gode bud på, hvad ens næste vasekøb kan være.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden