Billige slips til enhver lejlighed

27 sep 2015

Billige slips til enhver lejlighed

Slips og butterflies har gennem mange årtier været et populært tøjtilbehør i Danmark. I de sidste par år er slipset ikke bare blevet populært til festlige lejligheder, men også i hverdagen, som en del af hverdagslooket.

Det er også en god idé at have forskellige slips i garderoben, da man med meget lidt arbejde kan skabe et varieret look fra dag til dag ved hjælp af slipset. Det er en billigere løsning at have mange forskellige slips, fremfor at skulle investere i forskellige jakkesæts eller skjorter.

Slips fås i dag i forskellige designs, farver og stil. Der kan derfor være en meget forskellig holdning til, hvordan slipset skal se ud fra person til person. Slipset varierer meget i bredden, man kan få slips fra 3cm til 10 cm i bredden. Det afhænger meget af sin personlige stil, hvad man skal vælge af forskellige slips . Derudover afhænger slipset bredde også af kravens bredde i skjorten.

Er du usikker på hvilken bredde slipset skal have, er det mest almindelige at gå efter slips med 8 cm. Den bredde tager man aldrig fejl af i forhold til beklædning og kropsform. Smalle slips er også blevet meget populære i de senere år, og findes også i læder som afveksling til det fine blanke stof. Andre materialer som er populære for slips er blandt andet den strikkede version og i uld. slips der er smalle finder du her

Hvis du skal have billige slips, skal du købe dem hos modeslips.dk. De har en meget bredt udvalg af klassiske og såvel moderne slipsetyper til enhver smag. De er lavet af en rigtig god og holdbar kvalitet. Bestiller du inden kl 16.00, sender de ordren samme dag. Og du vil derfor få din levering ret hurtigt. De sælger billige slips i forskellige kategorier, så søgningen bliver let for dig. Du kan se efter smalle slips, farvede slips og slips i striber/mønstre. Du kan sammenligne produkter eller filtrere i søgningen.

RELATED POST