Ny carport eller cykelskur?

22 maj 2019

BASES er et firma, som har specialiseret sig i at lave overdækninger i kvalitetsmaterialer. Når man hos BASES taler om overdækninger, mener man carporte, cykelskure, miljøstationer (metalskure hvori der kan stå affaldscontainere), trappe- og indgangsoverdækninger for bare at nævne nogle af de ting, som BASES tilbyder af overdækningsløsninger til sine kunder.

Noget af det, som kendtetegner overdækningsløsningerne fra BASES er, at de ikke kræver vedligeholdelse. Det vil sige, at de er udarbejdet i et slidstærkt materiale, som ikke skal pudses, males fra tid til anden, eller på anden vis gøres vinter- eller sommerklar. Materialet i overdækningsløsningerne fra BASES er aluminium. Aluminium er både et slidstærk og et flot materiale, som holder sig pænt, år efter år, selvom det står udenfor i vejr og vind.

Uanset om man vælger en carport eller en cykeloverdækning, så bygges løsningerne i moduler. At man bygger dem i moduler betyder, at man som kunde kan få løsningen, lige præcis som man gerne vil have det. Som kunde man man således også vælge mellem forskellige farver og designs, så man kan få det færdige resultat, man i sidste ende gerne vil have.

BASES er et firma, som har en årelang erfaring indenfor sit felt, ja faktisk 15 år, for at være helt præcis. Ønsker man at købe eksempelvis en carport fra BASES, kan man være helt sikker på, at man får kompetent sparring og rådgivning fra start til slut. Hvadenten det er en carport, som skal bygges hjemme i privaten, eller om det er en virksomhed, der ønsker at få opført en carport, ja så kan BASES hjælpe. De sælger nemlig overdækningsløsninger til både private og til erhvervslivet.

Har man lyst til at kigge nærmere på de flotte løsninger, som BASES tilbyder, kan man med rette klikke sig ind på hjemmesiden https://www.bases.dk/ og se det flotte udvalg.

RELATED POST