Middelfart – den grønne vækstkommune

11 aug 2019

Bor du i eller omkring Middelfart og går du med tanker om boligsalg, og leder efter en ejendomsmægler, så er Realmæglerne et godt bud. En lokalt forankret ejendomsmægler i Middelfart, som varetager vurderinger og salg af alle typer ejendomme i kommunen.

Realmæglerne Middelfart tilbyder også køberrådgivning i forbindelse med dit køb af drømmeboligen. Lige fra deltagelse ved fremvisning til endeligt, anmærkningsfrit skøde.

Boligsalg i Middelfart

Hos RealMæglerne Middelfart er de alle uddannede Ejendomsmæglere og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE). De er alle bosatte og lokalkendte i Middelfart Kommune.Og så elsker de deres arbejde, deres by og det at hjælpe købere og sælgere sammen om den gode handel.

Med din ejendomsmægler i Middelfart, får du i forbindelse med salg af bolig, altid professionel rådgivning fra start til slut, en løbende dialog om dit hussalg og en skræddersyet markedsføringspakke til netop dit salg af hus.

De søger ikke at være byens største, men byens bedste ejendomsmægler – målt på kundetilfredshed.

Middelfart – den grønne vækstkommune

Siden 2007 har Middelfart Kommune satset benhårdt på grøn vækst. Det handler om at bevare de dejlige omgivelser og tage ansvar for natur, miljø og klima. Visioner og strategier skaber først værdi, når de omsættes til handling, og i Middelfart er de kendt for at gå foran og føre tankerne ud i livet.

Naturen omkring Lillebælt er helt unik. Vand, strand og skov inviterer til et væld af aktiviteter og fysisk udfoldelse. Af særlige aktiviteter kan bl.a. nævnes Hindsgavl dyrehave, Bridgewalking og dykkerfaciliteter i særklasse.

Nærområdet omkring Middelfart Kommune omfatter hele Trekantsområdet og Odense. Her åbner sig yderligere tilbud inden for kultur og jobmuligheder.

Bæredygtighed og klimavenlige løsninger står højt på prioritetslisten i Middelfart Kommune – også helt ude i de små lokalsamfund.

Mange gode tiltag er allerede sat i søen i samarbejde med ildsjælene rundt omkring i landsbyerne i Middelfart Kommune – men der er meget mere på vej.

RELATED POST