Middelfart – den grønne vækstkommune

11 aug 2019

Køb hus i Middelfart

På den fynske side af Lillebælt ligger Middelfart. Lige i smørhullet kan man fristes til at sige, da byen både har den smukke, fynske natur samt vandets tiltrækning lige om hjørnet. Der er også mange mennesker, der valfarter til Middelfart for at nyde både vandet, naturen og byen. Bor man allerede i smørhullet og gerne vil opgraderes rent husmæssigt, eller er man tilflytter og leder efter den rette bolig, så har Realmæglerne fingeren på pulsen med hensyn til boligsalg i Middelfart

Bliv opgraderet i Middelfart

Er man på det tidspunkt i sit liv, hvor et boligsalg er lige om hjørnet, så er Realmæglerne et fornuftigt valg. Realmæglerne har stor erfaring med salg af bolig, og vælger man Realmæglerne Middelfart, så har mæglerne i sig selv stor erfaring med byen, da de selv bor i området. Salg af hus vil derfor være på deres legeplads – so to speak. Det er helt gratis og uforpligtende at få en salgsvurdering af sit hus. Det bedste salg, er det hurtige salg, og det sker gerne ved, at der er sat en realistisk pris på huset. Realmæglerne ved, at et godt salg kræver en grundig forberedelse. Skal man sælge et hus er det vigtigt at kende det. Herefter skal boligen gøres parat til præsentation med billeder, film, tekst og der skal laves tilstandsrapport. Kræver boligen en forbedring for at få et godt salg, så anbefaler Realmæglerne gerne specialister til dette, f.eks. havefolk og boligstylister. Jo bedre stand boligen er i, des større pris og efterspørgsel.

Få fat I Guldkøberne
Hos Realmæglerne har de et kartotek af potentielle købere, der er klar på, hvad de ønsker. Disse købere kalder Realmæglerne Guldkøberne. Disse potentielle købere bliver matchet med nye huse og bliver af Realmæglerne kontaktet, når der er huse, der matcher Guldkøberne. På denne måde kan der i nogle tilfælde helt springes over en del af markedsføringen, hvis Guldkøberne slår til med det samme. Realmæglerne gøre en dyd ud af at få en masse Guldkøbere i deres Guldkartotek. Guldkøberne får den fordel, at de kan få tilbudt huse, der matcher deres ønsker, inden det kommer på det officielle marked. På den måde kan både køber og sælger få fordele, som måske ender med et Guldsalg.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden