Kimas

08 aug 2019

Kimas er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med laserskæring, kantbukning og svejsning. Kimas blev grundlagt, under nuværende navn Kimas, siden 1983, og før det, var firmaet kendt som Kolding Industrimontage.
Medarbejderstaben er siden da gået fra ca. 5 medarbejdere til nu at tælle næsten 25 ansatte, og udover det kan Kimas bryste sig af at være underleverandør til et hav af de danske fremstillingsvirksomheder. Kimas har den særlige niche i sin produktion, at de står for alt vedrørende produktionen på de artikler, de producerer og forhandler. Det vil altså sige, at lige fra udtænkning, til design, produktion og færddigpakning samt distribution ud til kunden, foregår udelukkende hos Kimas, uden at der skal involveres andre i processen. Kimas er leverandør af sine produkter og tjenester til både danske virksomheder, men også udenlandske virksomheder drager nytte af Kimas metalarbejde, hvor således Kimas også levererer ud af Danmark. Kimas ligger i Kolding på den adresse, der hedder Albuen. Albuen ligger tæt ved motorvejen, således det er nemt at komme til Kimas, uanset om man kommer fra Vestdanmark eller fra Østdanmark.

Skal man have laserskåret noget, så er det Kimas, man skal gå til. De dygtige medarbejdere kan tilbyde laserskæring, som foretages ud fra en både præcis og meget effektiv metode, og selve laserskæringerne kan behandle alle slags typer af jern, aluminium og stål. Har man specielle ønsker, eller har man brug for kompetent rådgivning, så står Kimas’ medarbejdere også klar til at yde sparring.

Kimas’ medarbejdere vil også meget gerne være med i udtænknings- og designprocessen for sine kunder. Derudover behøver det ikke udelukkende foregå på Kimas’ virksomhed i Kolding. Som tidligere nævnt ligger Kimas tæt ved motorvejen, således det er nemt at nå det meste af Danmark på kort tid.

RELATED POST