Er du klar til et afrikansk eventyr?

18 okt 2015

Er du klar til et afrikansk eventyr?

Vi elsker at rejse som aldrig før. Og det er der mange årsager til. Blandt de vigtigste årsager er, at vi gerne vil lære os selv bedre at kende og få en masse gode oplevelser med hjem. Vi bruger gerne penge på oplevelser som i høj grad også styrker vores kompetencer. Savner man nye udfordringer, kan man tage på Højskolen der ligger i udlandet

Det kan være rigtig svært at få midlerne til at køre rundt hvis man gerne vil rejse rundt og opleve noget. Men vælger man et højskole ophold får man meget for prisen. Og så skal man slet ikke selv lede efter de gode steder at opleve eller vide hvad tingene koster på forhånd. Det er der nemlig rejseguides som hjælper dig med. Du kan tage på højskole ophold mange steder i verden, og et af dem er i Zanzibar i Afrika. Det er en højskole i udlandet for voksne som ønsker at give danskerne et højskoleophold fyldt med lærerige og unikke oplevelser.

Har eksisteret i et årti

Højskolen i udlandet har eksisteret siden 2004 og er en tanzaniansk og skandinavisk højskole. Den er derfor tanzaniansk ejet, men er drevet af både danske og tanzanianske undervisere. Der er derfor undervisning fra både de skandinaviske og tanzanianske undervisere som giver indsigt i kritiske temaer. Der er naturligvis fokus på både undervisning og oplevelser og ikke mindst at få nye venskaber på tværs af kulturer.

Du kan vælge mellem forskellige kurser både længerevarende og kortvarige alt efter hvad du går og drømmer om. DU vil både kunne vælge undervisning, men også frivilligt arbejde. Der er fokus på både nytænkende undervisning og lokale samspilsprojekter med rejser på ophold.

Du kan se meget mere om de forskellige ophold på deres hjemmeside over ophold på højskole i udlandet. De har oplevet forskellige videoer som kan være med til at give dig et bedre indblik.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden