Kagekultur
De fleste danskere såvel som mennesker fra andre lande kan lide kager. Det søde, til tider sprøde, andre gange svampede bløde tekstur, der med en nøje afmålt ingrediensliste, der supplere hinanden til perfektion, kan gøre selv den mest sundhedsfokuserede top-atlet blød i knæene og få mundvandet til at løbe.
Ligeså vel som der findes ølrejser, vinrejser ja teaterrejser og sportsrejser, så tænker jeg, at man med rette kunne lave en ny forretningsidé til det kageglade og eventyrlystne folk, nemlig kagerejser. Kager, konditori og bagværk er blevet meget populært over de seneste år, nok især på grund af diverse kageprogrammer fra ind- og udland, og man kunne således lave forskellige udflugter, der tematisk kobler en udenlandsrejse sammen med kagerne i det pågældende land. Man kunne forestille sig en tur til England for at smage ‘plumcakes’, til Italien for at smage ‘biscottis’ og en tur til det varme Tyrkiet for at smage ‘Turkish delight’.
Mums og bon appétit!