Hudpleje uden skadelige stoffer

17 okt 2015

Hudpleje uden skadelige stoffer

At se velplejet ud kan være en kunst til tider, men hvad kan være en endnu større udfordring er, at finde hudplejeprodukter og make-up, som ikke gør mere skade end gavn. Markedet er enormt, og desværre er det ikke alle producenter, som går lige meget op i, hvilken kvalitet deres produkter har.

Hos greenskin.dk har de gjort det lidt nemmere at finde og købe gode, kvalitetsprodukter til kroppen uden for mange skadelige kemikalier i. De har et stort udvalg til både mænd, kvinder og børn.

Hos greenskin.dk kan man blandt andet købe rudolph care produkter. Rudolph Care er et dansk mærke, som fokuserer på naturlige ingredienser og udelader skadelige, kemiske stoffer fra deres produkter. Rudolph Care byder på mange forskellige cremer til kroppen. Sortimentet består af body lotion, håndcremer, olier, body scrubs, solcremer og andre lækre produkter. Som noget nyt har de for nylig lanceret en solcreme-linje specielt rettet mod børn. Den indeholder ingen skadelige stoffer og så er den vandfast, så børnene trygt kan lege og bade i solen, når de er smurt godt ind i solcremen.

Udover Rudolph Care forhandler greenskin.dk også mange andre mærker. De har også et godt udvalg af kvalitets make-up, hvor man kan finde noget for enhver smag og stil. Igen er kvaliteten i top, så man ikke påfører sin krop al mulig gift, men kan se smuk og skøn ud uden at sætte helbredet på spil.

Man kan derfor trygt komme neglelak på neglene og læbestift på læberne for at gå i byen og have en sjov aften.

Udover at produkterne er kvalitetsprodukter, når det kommer til indholdet af skadelige versus ikke-skadelige stoffer, så er det også rigtig gode skønhedsprodukter, så man behøver altså bestemt ikke gå ned på udseendet, blot fordi man gerne vil passe på sig selv og naturen. Tværtimod.

RELATED POST