Få en præmie for din brugte bil

25 sep 2015

Få en præmie for din brugte bil

Det kan være en rigtig lang proces at sætte sin brugte bil til salg. Først og fremmest skal den se pæn og velholdt ud for at tiltrække kunderne og så står den og tager plads. Når man har en brugt bil til salg, kan man også risikere at få en langt mindre pris for den end forventet fordi man er nødt til at forhandle og blive enige. Vil man helt undgå og skulle igennem denne proces, findes der også andre alternativer til at komme af med sin brugte bil.

Den alternative mulighed er simpelthen at skrotte sin bil hos en miljøgodkendt autoophugger. Når man vælger at sælge skrotbiler kan man nemlig få udbetalt en fordelagtig skrotpræmie, som man kan få glæde til en ny bil eller noget helt andet. Fordelen er især ved skrotbiler, at de nødvendigvis skal se skinnende og nye ud, og en autoophugger kan også finde interesse i bilen, hvis den har været involveret i en ulykke. Det drejer sig nemlig om, at skrotbilen måske har nogle autodele skrothandleren kan bruge.

Det kan være din bil er nået et punkt, hvor det ikke kan betale sig at have den mere og derfor kan det være en smart mulighed for dig, at sælge den som skrotbil hos en miljøgodkendt autoophugger. Skrotbiler.net tager i mod alle typer af biler og modeller og de henter også gerne din skrotbil ganske gratis, hvis du ikke har mulighed for at transportere den. Før bilen sælges som skrot, skal den have afmonteret sine nummerplader som dernæst skal afmeldes hos SKAT.

Udbetaling af skrotpriser varierer fra bil til bil alt afhængig af hvilken model du har og hvilke reservedele den indeholder. Er bilen mere værd, vil der naturligvis også udbetales en højere skrotpræmie til dig. Er du i tvivl om det er muligheden for dig, kan du kontakte firmaet for et uforpligtende tilbud på bilen.

Læs mere her om udbetaling for salget af

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden