Smart home med Somfy

14 feb 2019

Fremtiden er foran os, men fremtiden er også nu. Vi lever i den digitale tidsalder, hvor vores telefoner og hjem, mere og mere er koblet op på nettet og en kunstig intelligens, som skal gøre hverdagen langt nemmere for os.

En af de måder hvorpå man kan koble sit hjem op og gøre det smart, er eksempelvis ved hjælp af overvågningskameraer fra Somfy. Udover at kameraet kan kobles på smartphonen via en app, og naturligvis via webadgang, så kan Somfy også, via smartphonen, betjenes således, at linses åbnes og lukkes. Det betyder, at man kan overholde persondatabeskyttelsen, selvom man gerne vil gøre sit hjem sikkert. Somfys ip kameraer findes i flere forskellige modeller, alt efter hvad man synes, kan passe bedst til ens hjem og ikke mindst smag. Kameraerne fra Somfy er også koblet op med en alarm.Kameraerne er både udstyret med alarmer, sirener og sensorer, så det kan hjælpe med at skræmme tyvene væk.

Somfy gør hjemmet smart, og det gør også det nemt at betjene sine devices. Det gøres ved, at man kan betjene sine devices med en af Somfys fjernbetjeninger. Fjernbetjeningerne kan bruges til garageporten, markisen på terrassen, rulleskodder, porten, samt meget andet. Kort fortalt gør Somfy det både nemt og bekvemmeligt at have smart-devices i hjemmet.

Vil man vide mere om, hvad Somfy kan og ikke mindst samle ideer til, hvordan Somfy kan bruges i ens hjem, så kan man med rette kigge mere ind på den blog, man finder på Somfys hjemmeside: https://shop.somfy.dk/blog Her er der masser af inspiration at hente, ligesom man kan blive klogere på smart homes og smart devices.

Alle Somfys produkter kommer med en brugsvejledning, men skulle man komme til at forligge den, ja så kan man downloade en ny direkte fra Somfys hjemmeside. Så man sikrer altså, at man altid kan få geninstalleret sin device. Klik ind på Somfys hjemmeside og læs mere omkring ip kamera

RELATED POST