Hjælp til den bedst mulige sæbeløsning

13 jan 2016

Renlighed i hjemmet og på arbejdspladsen


På diverse badeværelser finder man ofte en sæbedispenser. Grunden til dette er, at sæbedispensere som kendt bærer på den sæbe, som vi vasker vores hænder med i mange sammenhænge – på arbejdet, i hjemmet på badeværelser og i køkkener. Sæbedispensere er altså med til at opretholde renligheden i hjemmet såvel som på arbejdspladsen og andre offentlige steder.

automatisk sæbedispenser
Der findes dog forskellige typer af sæbedispensere, og behovet for hhv. en manuel eller en automatisk sæbedispenser kan altså variere alt efter brugerens behov. På arbejdspladser ser man ofte, at der anvendes en automatisk sæbedispenser, hvor man i hjemmet ofte ser, at folk har manuelle sæbedispensere. Behovet for en automatisk sæbedispenser på arbejdspladsen kan hænge sammen med, at den anvendes af flere mennesker, end tilfældet er i hjemmet, hvorfor det kan være fordelagtigt, da man på den måde også i højere grad undgår bakteriesmitte, som det kan forekomme ved anvendelsen af en manuel sæbedispenser. Dette er netop en af grundene til, at firmaer tilbyder en bred vifte af sæbedispensere, så kunden kan få lige netop den sæbeløsning, der passer bedst til deres behov.

Et yderligere element der ofte adskiller sæbedispensere i hjemmet og på arbejdspladsen er, at man på arbejdspladser og offentlige steder ofte ser, at der anvendes en sæbedispenser til væg. Dette kan hævdes at skyldes, at en sæbedispenser til væg på arbejdspladsen gør, at folk ikke tager sæbedispenseren med sig, eller at sæbedispenseren ikke forsvinder fra sin plads uden videre. I hjemmet er en sæbedispenser til væg ikke lige så udbredt, og man ser derfor ofte, at folk har en sæbedispenser stående på badeværelsesbordet ved siden af håndvasken.

Valget af en sæbedispenser afhænger altså af kundens behov – fælles for sæbedispenserne er dog, at de er med til at opretholde renlighed.

RELATED POST