Salg, service & drift af nødstrømsanlæg

23 okt 2015


Har du brug for servicekontrakter til UPS-anlæg, Nødstrømsgeneratorer, Nødstrømsanlæg eller Brændselsceller?
Hos Norwerk tilbyder man førnævnte, følg link: Norwerk.dk

USP-anlæg er blevet et standard element hos mange virksomheders el-installation i dag. Energieffektive og modulære er et krav til UPS anlæg i dag. De skal være robuste, operationsklar, fejltolerant nat og dat, året rundt.
Hos Norwerk er service en af vores spidskompetencer. Ansatte er produktions,- og fabriksuddannede ingeniører. Ved Norwerk kan du være sikker på at få hyppige servicebesøg, hvor UPS anlæg og batterier testes. Se mere om UPS anlæg her:

Generatorer kan man også få serviceaftaler med hos Norwerk. Norwerks generator er indbegrebet af robusthed og pålidelighed. Norwerks sammensatte serviceprogram for generatoranlæg minimerer uplanlagte forhindringer og de strømafbrydelser.

Hos Norwerk har man mere end 25 års erfaring med installation, service, salg og vedligeholdelse af nødstrømsanlæg. I dag investerer mange virksomheder i nødstrømsanlæg, som en standarddel af el-installationen og det er meget vigtigt at de skal være energieffektive. Det er også meget vigtigt at de skal nødstrømsanlæg være fejltolerante, robuste og , samtidigt og også meget fleksible. Om der enten der er tale om prime- eller backup power, så leverer vi man Norwerk trygge nødstrømsanlæg, selv under de mest krævende forhold. Norwerks nødstrømsanlæg er robuste og mulige i en bred vifte af konfigurationer med ekstraudstyr. Nødstrømsanlæggene er udviklet til den perfekte ydeevne.

Du kan gå ind på Norwerks hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om hvad Norwerk kan tilbyde dig. Ydermere kan du kontakte Norwerk på hjemmesiden, hvor der både er givet telefon og e-mail kontaktinformation til rådighed.

RELATED POST