køb cykelustyr her

31 maj 2017

køb cykler og cykeludstyr her

Kundetilfredshed er vores største prioritet. 
Vi deler din passion for cykling, og din entusiasme for alt cykelrelateret. Vores fantastiske service og uforlignelige udvalg af mærkevarer, gør det til en helt unik oplevelse at handle. Kik rundt, og se vores brede sortiment af produkter og services. 
Vi kan trække på mere en 100 års erfaring, som gør os i stand til at garantere et højt kvalitetsniveau. Det hele startede i 1907, med en lille cykelbutik i byen Bocholt. Siden er ROSE vokset til en virksomhed med mere end 350 ansatte, og har fast etableret sig i det internationale cykelmarked. 
Kundetilfredshed er essensen af alt hvad vi gør. 
 
Vores cykler er blandt de bedste på markedet. Denne opfattelse er blevet bekræftet af utallige cykelmagasiner. Disse magasiner tester jævnligt både service og kvalitet af den rådgivning som netbutikker giver. 
Gentagne topkarakterer og testsejre er beviset på ROSE’s ekstraordinære kvalitet. 
Fordi vi bygger vores egne cykler, har vi en prisfordel, som gives videre til kunderne. Drag fordel af innovationen og de konkurrencedygtige priser. Vores mekanikere samler din drømmecykel, efter dine ønsker. 
Vores 25.000m” logistikcenter indeholder et kæmpe udvalg af mærkevarer. De fleste varer er også tilgængelig i ROSE BIKETOWN.
Besøg ROSE BIKETOWN i Bocholt for rådgivning eller ring til vores kundeservice. Vi har svaret til dit spørgsmål. Funktionalitet og morderne design, gør Garmin Forerunner til både et sportsur og et hverdagsur.  
Et stort udvalg af funktioner, giver dig alt det data du har brug for til din trænin, både til cykling og til løb. Uret vejer kun 49 gram, og har en komfortabel form. cykeludstyr
Du får overblik over dine aktiviteter ? takket være Garmin Elevate? , og din puls måles nemt på dit håndled. Dit multisportsur bliver til et aktivitetsur, og måler dine skridt og dit kalorieforbrug. Det hjælper med at overvåge din træning, og hjælper dig med at restituere, så du hurtigt er klar igen. 

RELATED POST