Salg af gavekort hos kunstbutikker

09 jul 2020

Det er i dag en kunst i sig selv at kunne få et overblik over butikken og hvad der kommer igennem den. Har man mange som kommer og gerne vil købe et gave kort og give det videre til en anden heldig person, så kan overblikket godt forsvinde, for hvem har dette kort i sidste ende og har man styr på, om det er brugt eller ej. Sælger man f.eks. antikvitets vare, så er det rat at vide, hvor mange gavekort man har ude, så man kan skabe et overblik. Overblikket kan komme i form af online gavekort der giver muligheden for butikken selv at holde styr på hvor mange, der har et gave kort og hvor store beløbende er. På den måde kan man som butiksejer ikke blive overrasket over hvis der kommer flere ind på samme tid, der gerne vil bruges deres online gavekort til køb af malerier eller figurere til hjemmet. Med denne løsning sker salg af gavekort helt digitalt og elektronisk, hvilket betyder at man som butik selv kan gå ind i et system og se hvor mange online gavekort man har udstedet og på den måde få overblikket.

Sælg gavekort på den digitale platform og få styr på det hele. De data som disse kort giver kan trækkes direkte over i regnskabet, så det kan blive bogført med det samme.

Et bedre gavekort

Er man bekymret for at salg af gavekort digitalt ikke giver nogen mulighed for at kunne skabe virksomhedens identiet igennem dem, så tager man grueligt fejl for det kan sagtes lade sig gøre. Det er Happs.dk som står bag denne løsning hvor man kan sælg gavekort og de har gjort det muligt for alle virksomheder at kunne gøre deres online gavekort til noget helt specielt, så virksomhedens brand kommer til at stråle igennem og på den måde, kan der ikke være tvivl om, hvor gavekortet kommer fra og hvor man kan bruge det henne. Sælger man kunst kan man fokusere grafikken op kortet med dette udgangspunkt og sørge for at det er kunst, som er i fokus hos jer.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden