Professionel maler i Nordjylland

19 aug 2019

For mange, mange årtier siden var det en selvfølge, at det var et professionelt malerfirma, der stod for at male og tapetsere i de danske hjem. Sådan er det ikke længere. I dag er det hr. og fru Danmark, der forestår det meste af håndværket i hjemmet. Måske er det derfor, at regeringen indførte håndværkerfradraget? I hvert fald er professionel hjælp i hjemmet blevet mere tilgængeligt. Virksomhederne har igennem tiderne derimod holdt fast i at bruge professionel hjælp til malerarbejdet. Det kommer sig nok af, at de færreste virksomheder medarbejdere med “malerarbejde” i deres jobbeskrivelse.

Få professionel hjælp

Vejby & Søn er et af de malerfirmaer, der har overlevet tidernes skiften. vejbyogson.dkl ligger i Hjørring, og har eksisteret siden 1964. De kan i dag hjælpe med: Facaderenovering, sprøjtelakering, gulvbehandling, behandling af lofter, vægmaling og anden overfladebehandling samt bladguld. Dertil kommer deres store ekspertise indenfor en lang række special-opgaver, som f.eks. opsætning og efterbehandling af akustiklofter, opgaver med brandhæmmende maling.

Vejby & Søn

Et af firmaets specialer er sprøjteværkstedet, hvor der er blevet malet døre, kirkebænke, facadebeklædninger og meget mere de sidste mange år.
Udover sprøjteværkstedet dækker firmaet hele malerfaget og sætter en ære i kvalitetsarbejde udført med de korrekte produkter.

Har du fået lyst til at nyde din hobby i stedet for at male huset, så er det afsted til maler i Aalborg og maler i Nordjylland. Husk at gemme kvitteringen på det udførte arbejde, så du kan trække beløbet fra i skat, og dermed få en fordel på mange måder. Ikke nok med, at du sparer på udgiften, du får også mere tid til det, der interesserer dig. På med løbeskoene, op på cyklen, ned på biblioteket eller ud med familien. Valget det er dit.

RELATED POST