Leder du efter moderne malerier?

27 sep 2019

Er du på udkig efter Moderne malerier enten til din private bolig eller som lyddæmpning til til arbejdspladsen, finder du smukke, lyddæmpende billeder hos kunstneren Rikke Darling.

Moderne malerier

Malerierne fra Rikke Darling er i en abstrakt stil. Det er abstrakte malerier i stærke farver og bløde former inspireret af naturen. Farverne er klare med et strejf af noget flouroriserende der får enkelte områder til at lyse ekstra op. Hvis du har en yndlingsfarve eller en yndlings farvekombination, så er du velkommen til at kontakte Rikke Darling og høre mere om mulighederne for at få Moderne malerier hjem i din stue eller som lyddæmpende kunst til arbejdspladsen. Enkelte kunstmalerier har figurative elementer, og er skabt i en unik farverig stil.

Malerier som lyddæmpning på arbejdspladsen

En god akustik er vigtig for et godt indemiljø. Når du har brug for arbejdsro er lyddæmpende billeder en meget effektiv akustikløsning. Lyddæmpende billeder giver god akustik i et mødelokale, storrumskontor eller kantine. Når moderne byggerier benytter store glasfacader, trægulve og klinker, kan det skabe udfordringer for akustikken.

Akustikplader er meget anvendelige, men er sjældent særligt kønne, men med kunst på pladerne kan de blive både dekorative og funktionelle.

Dekorativ lyddæmpning

Rikke Darling har udviklet flere serier med lyddæmpende motiver i farver som er velegnede til virksomheder. Når det drejer sig om lyddæmpning er antallet af plader vigtig, da det gælder om, at dække et større vægareal for at få en effektiv lyddæmpning. Motiverne i kunstserierne kan sammensættes helt som man ønsker, og hver plade kan drejes som man synes bedst passer.

Kig forbi Rikke Darlings hjemmeside og se de flotte kunstmalerier, eller besøg atelieret på Østerbro i København.

RELATED POST