Maskulin sjov og leg med softgun

30 dec 2019

Mange mænd går med en hemmelig drøm om at skyde med våben – så som softgun pistoler eller softgun geværer eller lignende. Det er derfor, mange godt kan lide at spille skydespil, lege med paintball-pistoler og med det samme griber luftgeværet, når de er i en tombola. Men hvordan kan du komme til at udleve denne interesse? Luftvåben eller softgunvåben er svaret.

I Danmark er det med våben ikke noget, der fylder særlig meget. Det skyldes ikke mindst den lovgivning, som vi har her i landet. Men det skyldes også den generelle attitude, som mange af os har til netop våben og brug af våben. Se udvalget her.

Det fede ved netop luft- og softgunvåben er, at denne form for våben befinder sig i en gråzone mellem legetøjspistoler og rigtige pistoler. Vælger du den lidt mindre variant, kan du derfor lovligt købe, opbevare og bruge dem, når du er over 18 ? da de ikke er direkte skadelige for mennesker. Du skal selvfølgelig altid tænke meget over sikkerheden.

Disse softgunvåben er perfekte til at lege med og til at udleve lidt af den drengedrøm, som du har haft siden barnsben af. Her kan du invitere vennerne over, og I kan skyde til måls efter skydeskiver eller andre hjemmelavede mål. Med luftvåben af den mindre kaliber har du faktisk også muligheden for at arrangere rigtig sjov underholdning til en fødselsdag, en polterabend eller noget lignende. De fleste af dine drengevenner vil helt sikkert synes, at det er for fedt at få lov at skyde. Her kan I passende gøre det til en konkurrence mellem jer, hvem der kan ramme tættest på mål. Så skal du huske at skaffe nogle gode skydeskiver eller måltavler til formålet ? på den måde bliver det lidt sjovere.

E-TECH er en af Danmarks førende softgun, hardball , airsoft og luftvåben forhandlere, og har et tæt samarbejde med de største softgun og luftgevær producenter og grossister. Dette sikrer et stort udvalg, lave priser og hurtig levering.Og bestræber sig på at levere gode kvalitets produkter til en billig pris, med en god kunde service. E-TECH har også en flot fysisk butik i Valsgård uden for Hobro, med eget service værksted.

RELATED POST