Lækre konferencelokaler midt i landet

07 apr 2017

Gode omgivelser

I Middelfart ligger FænøSund Konference og ferie A/S, og her er der rig mulighed for at holder konferencer og møder i dejlige omgivelser. Der er et praktisk argument for at leje konferencelokale i Middelfart, og det er, at det ligger lige midt imellem Fyn og Jylland. Der er gode transportforbindelser og mulighed for at mødes med folk fra hele landet uden mange timers kørsel til og fra konferencen. Der er smuk natur omkring Middelfart, hvilket giver mulighed for en dejlig gåtur i pausen. Derudover tilbyder FænøSund forskellige aktiviteter i forbindelse med deres feriecenter, som også kan benyttes, hvis man holder konference over flere dage. Der er store flotte konferencelokaler til enhver anledning, så tøv ikke med at kontakte FænøSund, hvis der i fremtiden skal holdes en konference, der ikke mangler noget.

Den gode konference

Forudsætningerne for en god konference er lagt, når man lejer konferencelokale hos FænøSund. Der er forskellige lokaler alt efter behov, og det giver mange muligheder for at afholde den optimale konference. Personalet hos FænøSund er eksperter i at planlægge og afholde konferencer, og man kan som arrangør derfor koncentrere sig 100% om det faglige i konferencen. Giv dine deltager en god oplevelse og planlagt den næste konference i et konferencelokale hos FænøSund.

En kombination af faglighed og fysisk aktivitet

Når man benytter sig af konferencelokaler hos FænøSund, er der gode muligheder for at overnatte samt kombinere det faglige med andre aktiviteter som for eksempel golf eller billard. Der er mange faciliteter både udendørs og indendørs, og vejret har derfor ingen indflydelse på at få en god oplevelse hos FænøSund. Der er ligeledes gode overnatningsfaciliteter, så man ikke skal bekymre sig om, hvor deltagerne af konferencen skal overnatte, hvis konferencen varer over flere dage.

RELATED POST