Hvorfor coaching kan være godt for dig

25 nov 2015

Det kan være en god ide at have en coach hvis man føler at tingene ikke virker optimalt for en og hvis man føler sig demotiveret og ude af stand til at udføre opgaver. Nogle gange kan det være svæt at dele med venner og familie, da de måske ikke helt kan hjælpe en videre alligevel.

Hvorfor Coaching er godt

Coaching kan hjælpe en med at finde frem til ens fulde potentiale og derved forbedre ens måde at komme frem til løsninger på. En coach går derfor ind og hjælper en med at finde det man selv gerne vil arbejde med, og hvordan man selv kan finde frem til en løsning på en problemstilling. Coaching handler derfor ikke om at give en svarmuligheder eller løsninger da en coach er trænet i at forholde sig neutralt, men derimod om at hjælpe en på vej ved at stille de rigtige spørgsmål og analysere ens kropsprog. Man kan bruge en coach til næsten alle typer opgaver, og det behøver derfor ikke være e man bruger til sit arbejde. Er man igang med et større projekt, speciale eller bare ikke helt ved hvordan man skal gribe livet an, så kan coaching være en rigtig god idé.

Karrierecoaching

Er man ikke helt afklaret med sin jobsituation og ønsker man at få et bedre overblik over sin fremtidige karriere kan det være en god idé at få en karrierecoach. En karriercoach kan sikre at medarbejderen får bedre kendskab til sine styrker og svagheder og har et bedre fokus på sin fremtid. En coach kan hjælpe med at oprette en handleplan for medarbejderen og sikre at de har styr på egen karriere. For virksomheden kan det være godt at have en karrierecoach omkring en eller flere medarbejdere da det kan hjælpe med at få medarbejderen tættere på organisationen og skabe større resultater. Er man interesseret i at få styrket sit fulde potentiale bør man kigge på jobvisions muligheder for coaching.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden