Her kan du købe webhoteller og domæner – læs med

01 sep 2015

Hjemmesiden er din virksomheds selvpræsentation

Der er store krav til virksomhedes hjemmesider. Årsagen er at hjemmesiden fungerer som en selvpræsentation af virksomheden. Når kunder og potentielle kunder søger informationer om en virksomhed, er det altid hjemmesiden de besøger. Derfor skal kunder og potentielle kunder finde deres informationer nemt og hurtigt på hjemmesiden, ellers går de til konkurrenterne. Derfor er det også vigtigt at alt på hjemmesiden er i orden. Det gælder både design, tekster, brugervenlighed m.m. Derudover skal man også være opmærksom på SEO. Hvis dine kunder ikke kan finde din virksomhedshjemmeside på Google, får de ikke købt noget. Men før man begynder at tænke på design, tekster m.m., så skal man lige have oprettet en hjemmeside. Der er en række faktorer, som man skal være opmærksom på, når man skal have oprettet en hjemmeside. Man skal nemlig have styr på web hotel, domæne navn samt hosting.

Webhotel, domænenavn og hosting. Hvad er forskellen?

For nemhedens skyld kan man starte med domæne navn. Et domæne navn er navnet på selve hjemmesiden, dvs. det man skriver i adressefeltet for at finde frem til hjemmesiden. Et webhotel er det fysiske sted, hvor indeholdet ligger. Webhotel refererer til en plads, som man lejer på en webserver. På webservereren lægger man alt det indhold ind, som skal være på hjemmesiden. Hosting betyder i bund og grund at være vært. Et hosting firma tilbyder eksempelvis en plads på en webserver, hvor man kan have et webhotel liggende.

Skal du have et godt og billigt web hotel, så kig hos Web10.dk

Køb domæne og webhotel hos hosting firma Web10. Læs om de forskellige domæner og webhoteller. Køb domæne og det webhotel, som passer præcis til dine ønsker og behov. Læs mere på www.web10.dk

Domæne

RELATED POST