Find alt hvad du behøver at vide om Leading edge protection her

09 apr 2020

Leading edge protection er årsagen til, at flere og flere vindmøller ikke går ned. www.testandvalidation.com er stedet for dig, som ønsker at sikre dine vindmøller ikke falder fra hinanden, får støj på signalet eller fryser i stykker. Det er normale forhold i andre lande, hvor vejrforholdene er lidt anderledes. Vind findes alle steder, hvilket også gør denne industri global. Så man kan forstille sig, at man ofte har nogle steder, som er mere udsatte end andre.

Her er det selvfølgelig også vigtigt ligesom alle andre steder, at man får Test and validation før man sætter i gang. Det kan jo være man finder ud af, at det ville have bukket under for det pres, som de ellers skulle have været udsat for. Så ville man være rigtig ærgerlig, når men en uge senere skal have dem pillet ned og testet. Hellere få det af vejen inden, og være sikker på at du ikke mister noget drift, fordi det var for koldt, blæste alt for meget, eller blev lukket ned på grund af elektrisk støj.

Få hjælp fra de førende eksperter her

Når man søger Test af vindmøller hos en udbyder som denne, får man også toppen af poppen i forhold til fagfolk. Her får man folk med flere års erfaring, og gerne førende ekspertise. Så man er helt sikkert overladt i trygge hænder, når man kommer hen på en af de store mega laboratorier de har, hvor alt testing af udstyret foregår. Her vil man alt andet lige også kunne få og se, hvad det er man har i vente på sådan et sted.

Man vil takke sig selv i sidste ende, når det er man undgår alle de nedbrydninger der ellers ville have været. Fordi komponenterne er så elektroniske udstyret, fremfører det også en potentiel fare, når det er man er steder hvor vejrforholdene er lidt anderledes end hvad man er vant til. Få en snak om, hvordan du kan få testet alle dine turbine komponenter.

RELATED POST