Et flot fødselsdagsflag fra Georg Jensen

20 jun 2017


Hvad enten man er på jagt efter et flot og festligt fødselsdagsflag, et lækkert designer bord eller senge, kan det anbefales at klikke ind og se sig om på Kollund.dk. Der er tale om en webshop, som har specialiseret sig i salg af kvalitetsmøbler og brugskunst til hele boligen. De fleste af os har meget at se til i en travl hverdag, og det kan derfor være svært at afse tid til at tage ud og se på møbler og diverse andet til boligen. Hos Kollund Møbler har man 80 års erfaring i at sælge møbler af bedste kvalitet, og kvalitet fornægter sig som bekendt jo ikke. Det opdager man straks, når man klikker ind på den fantastiske webshop, som har et både stort og yderst varieret udvalg, som man ikke kan undgå at blive imponeret over.

Her kan man ud over et flot Georg Jensen fødselsdagsflag finde både det nye designer bord, komfortable senge og masser af andet spændende til boligindretningen derhjemme, til kontoret, til sommerhuset eller til et helt fjerde sted. Kollund Møbler har siden 1937 bestræbt sig på at forhandle noget af det ypperste inden for designermøbler og brugskunst fra nogle af de førende brands. Det skete og sker stadigvæk i det sønderjyske, nærmere sagt i Kollund. I dag er butikken fra 1937 dog et stort livsstilscenter på 5.000 kvm med flere afdelinger.

Blandt de mange brands, som føres, er Bent Hansen, EDO, Georg Jensen, GUBI, Hästens, HAY, Kaj Bojesen, MUUTO og Trip Trap. Her går man ganske enkelt ikke forgæves, hvis man er kræsen og ikke vil nøjes med andet end det absolut bedste på markedet. Har man brug for professionel hjælp i forhold til indretning og produkter, kan man kontakte virksomhedens indretningshjælp. Man kan booke en snak med en af de dygtige indretningsdesignere, som leverer skræddersyede løsninger til såvel private som erhvervsvirksomheder.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden