Stop op med måde

20 maj 2016

I dag har alle biler og dermed også en eller anden form for præference inden for dem. På den ene eller den anden måde. Hvad enten man vælger ud fra farve, pris eller ekstraudstyr så har de alle én ting til fælles. De skal gerne kunne køre. Det hjælper heller ikke meget at have en bil der kan køre hvis den ikke kan bremse. Her er blandt andet bremseskiver der er vigtige. Uden bremseskiver kan man ikke bremse. Det siger sig selv.
Også dem kan man vælge på forskellige måder. Du kan købe de billigste du kan finde eller nogle der er guldbelagt, men her er det en udbredt mening at gå efter komfort. Med den rigtige bremseskive behøver du ikke selv lære kunsten at bremse blødt. Du kører bare som du plejer. Bortset fra at det er meget mere behageligt og knap så træls, når du kommer hen mod det røde lys.

Nu sidder du måske og tænker “Jeg kan da godt finde ud af at køre bil” eller “Jeg kan allerede kunsten at bremse blødt” og det kan du vel have ret i, men tænk hvis en person der ikke er så god til det, kan få en meget bedre oplevelse. Hvad skal der så ikke ske for dig? Din nye bremseskive vil sikkert overraske dig når du først har kørt en tur og så kan du måske tænke over hvad du ellers ser som en vigtighed i forhold til din bil. Mon ikke der er noget udstyr der alligevel er pengene værd og noget udstyr der godt kan prioriteres over noget andet. Bremseskiver skal jo skiftes på et eller andet tidspunkt så du det er ikke engang noget du behøver at investere i. Det kommer med tiden helt af sig selv.

Sådan noget som nye fælge og ugentlig bilvask kan da godt være smart og flot, men hvad er det egentlig der tæller mest? Hvis skyld skal pengene bruges for? Dem der er udenfor bilen og kun ser bilen i et par sekunder eller dem som sidder inde i bilen og er med på hele turen?

køb dem her : refako.dk

RELATED POST