Selv salg af huset har aldrig været nemmere

23 sep 2015

Selv salg af huset har aldrig været nemmere

At sætte sit hus til salg er en stor beslutning i sit liv. Der er mange følelser og minder involveret i sit hjem og selve salget er også en proces, som kan tage tid og kræve ressourcer. Er man ikke interesseret i at få en ejendomsmægler til at hjælpe med salget af huset, kan man klare det selv. Selvsalg er endelig blevet en nem løsning, hvis man vil undgå tredjeparters indflydelse.

Hjemmesiden mithjemtilsalg.dk er et sted, hvor du kan sælge dit hus selv. Her er samlet alle de mest relevante informationer, som du skal bruge til sælg selv proceduren. Derudover kan du finde råd og vejledning i forhold til før, under og efter salget og finde relevante fagfolk til forskellige arbejdsområder.

Sæt dit hus til salg for 0 kr hos mithjemtilsalg.dk

Før du går i gang med selvsalg er der et par gode råd at hente. Først og fremmest skal der være alle de relevante papirer på boligen – herunder skal der være en tilstandsrapport og en energimærkning af huset. Er du i tvivl om hvad du skal prissætte huset til, er det en god idé at evaluere de generelle huspriser for det område du bor i.

Når du opretter en annonce med selv salg af boligen, er det godt med lyse billeder, som viser boligen frem bedst muligt. Man kan dele opslag på de sociale medier, og man kan arrangere åbent hus, hvor man kan vise huset frem i et par timer i f.eks. en weekend. Her er det en god idé at få navn og kontaktoplysninger på de besøgende, så man har et overblik over mulige købere. Her kan du sætte boliger til salg

Når du har en aftale på plads med salg af boligen, kan du aftale et møde med en ejendomsmægler som vil hjælpe dig med udarbejdelsen af en købsaftale.

Vil du gerne vide mere om, hvad der skal til med sælg selv og bolig til salg, kan du finde flere oplysninger på hjemmesiden. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.

RELATED POST