Online trykkeri der trykker på alt – køb billig fotokalender

08 sep 2015

Online trykkeri der trykker på alt – køb billig fotokalender

Johannes Gutenberg, der opfandt den første trykke ville nok ikke tro sine egne øjne hvis han så hvor avanceret hans opfindelse i 1450 var blevet i dag. At man kan sidde i ro og mag i sit hjem og bestille tryksager der bliver leveret til døren, er næsten for godt til at være sandt. Står du og mangler en gave ide til dine nærmeste eller måske lidt dekoration til hjemme. Så kan du overveje at lavet en billig fotokalender hos et online trykkeri.

Lav dine egen fotokalender med billeder af kæresten, konen eller dine børn. Du kan bestille en kalender med alle tolv måneder og en forside. Det kunne også være en kalender med billeder af dit hus i alle måneder af året. Du kan også søge efter inspiration online hvis du har andre ideer.
print2people.dk
Hvis du står og mangler inspiration til tryksager så kig forbi et online trykkeri, der kan du blandt andet finde tryk på skilte, beachflag, visitkort og meget meget mere. Det kunne sagtens være en mulighed at trykke noget til dit firma eller din arbejdsplads hvor der indgår forskellige produkter fra firmaet i en billig fotokalender.

Lav din egen kalender ved at uploade tretten billeder til hjemmesiden, derefter kan du selv bestemme farve, layout og design på kalenderen. Det kan være en god overraskelse for dine nærmeste eller dine kolleger at få en kalender med billeder af dem selv.

Print2People er et meget ambitiøst online trykkeri, på den gode måde. De stræber efter at gøre det så simpelt for kunden som overhovedet muligt. Ved at have god kundeservice, altid have den nyeste teknologi på markedet så stræber de efter at være det førende på markedet inden for online tryksager.

Så kig ind forbi Print2People og køb en billig fotokalender med det samme, så kan den hænge på dit køleskab inden weekenden.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden