Moderne tæpper af grunbrugsmaterialer

14 sep 2015

Moderne tæpper af grunbrugsmaterialer

Savner du indretningsideer, hvor der er plads til lidt flere hyggelige elementer, men som samtidig er praktiske? Et indretningsprodukt, som både er praktisk og skaber hyggelige miljøer i et hjemme er tæpper: Det kan være lækre bomuldstæpper eller skindtæpper.

Fordelen ved at gøre brug af tæpper i hjemmet er, at både skindtæpper og bomuldstæpper fungerer som et isolerende lag på varmen i huset. Det føles derfor ikke koldt for fødderne at gå rundt i huset. Ved at gøre brug af tæpper i sin indretning, kan man inddele husets forskellige rum i zoner. Her kan tæpperne være med til at skabe de forskellige zoner såsom sofahjørnet, og spisebordet med et tæppe for sig.

Vil man gerne prøve et anderledes og råt design, er skindtæpper smarte både i deres udtryk og funktionalitet. Alle tæpperne er håndvævet og lavet af bedste kvalitetslæder, hvilket betyder god kvalitet og individuelle look. Rugsolid som står bag disse smarte tæpper bygger deres forretning på, at der skal være mindre spild. Derfor tager de udgangspunkt i at bruge materialer og omdanne dem til brugbare produkter, i stedet for at de skal ende som affald. Alle skindtæpper er lavet af skindrester, som ellers normalt ville være endt i en skraldespand.

Når de producerer deres bomuldstæpper er det efter samme princip. I stedet for at købe sig til flere meter bomuld, udvælger, håndplukker og farvekombinerer de restbomuld som derefter bliver vævet til et luksuriøst tæppe.

Tæpperne bliver også produceret i restplastmaterialer. Her finder du rugsolid og

Selvom tæpperne er lavet af restmateriale, ser de på ingen måder ud som om de er lavet af affald. Der er taget hånd om kvalitet, og håndværket i at væve. Du kan finde mere at vide om, hvordan restprodukter bliver til et lækkert og smart tæppe i dit hjem på deres hjemmeside.

RELATED POST