Kærlighed til boligindretning og design

09 jul 2019

Følelse af ægte hygge

Boligindretning er mange ting – når man indretter sig, afspejler det typisk, hvem man er og hvordan man lever, så indretning kan spænde ligeså vidt og bredt, som alle andre aspekter af vores liv. Nogle foretrækker et minimalistisk og klassisk look, andre sætter pris på nips, farverige puder, sjove tapeter og bløde tæpper. Et hjem kan udstråle omtanke, bæredygtighed eller et specielt årti, man holder af. Mulighederne er uendelige.

Emmalys.dk

Dansk design kommer man ikke udenom

I Danmark og Skandinavien går vi meget op i boligindretning, og vores hjem betyder meget for mange af os. Der er også mange danske designere, som er anerkendt i hele verden, både når vi taler lamper, møbler, porcelæn osv. Eksempelvis Royal Copenhagen, porcelænsfabrikken bag det karakteristiske musselmalede stel, eller Skagerak Trip Trap, kendt for dansk bæredygtigt og langtidsholdbart design i absolut topklasse.

Den danske hygge

Meget af især den kolde tid, tilbringer vi danskere indefor hjemmets fire vægge. Derfor indretter vi os hyggeligt, og her adskiller vi os fra resten af verden – i hvert fald kan ordet ikke oversættes direkte. Dog blev ordet “hygge” i 2017 godkendt som en del af det engelske sprog, så nu kan englænderne også være med på vores hyggelige tendens.

Men hvad er hygge? For mange af os er det forbundet med stearinlys, tæpper, varm te og dejligt samvær. Det er svært at beskrive, men det er en rar følelse, som vi danskere ikke vil være foruden.

Mix og match

i vore dage har mad fået en større betydning, og med tidens trend, og alle de mange madprogrammer i TV, er der stor fokus på dette område. Og dermed også fokus på borddækning. Et flot dækket bord er med til at give et godt første indtryk, når man træder ind af døren til en fest. Her er bestik, glas og spisestel fra Christian Bitz, med sin Bitz-serie af bestik, glas og spisestel det store hit. Det hele fås hos www.emmalys.dk

RELATED POST