Kærlighed til boligindretning og design

09 jul 2019

De lækreste ting til din bolig

I udlandet er Danmark kendt som et land, der går meget op i indretning og arkitektur. Tænk på Arne Jacobsen stilen. Svanen, Koglen og Ægget som det mest kendte. Arne Jacobsens design dannede også grobund for skønne møbler som sofaer, borde og stole. Endvidere har han lagt streg til adskillige skønne huse i 60’erne. En anden kendt genistreg fra Danmark er Jørgen Utzon, der har tegnet Operahuset i Sidney, Australien. Således har vi noget af en arv at leve op til i Danmark, men det gør vi uden problemer. Et af eksemplerne er Royal Copenhagen, der i vore dage er kendt for det musselmalede stel med de blå blomster. Hos Emmalys.dk
kan du købe flere forskellige dele af det musselmalede stel og mere til.

Det mest populære stel gennem tiderne

Royal Copenhagens historie begynder med det småblomstrede musselmalede stel for mere end 240 år tilbage. Dengang kom inspirationen til alt fint porcelæn fra især Kina. Da Musselmalet var Royal Copenhagens stel nr. 1, vil alt fremstillet porcelæn, selv frem til i dag, være mærket med et ’1’. For det almindelige menneske kan Musselmalet være lige netop essensen af danskheden, selvom de oprinder af et strejf af Østen. Musselmalet har oprindeligt været et stel til fint brug, men oftere og oftere ser man de smukke krus på kaffebordene rundt omkring i Danmark. Krusene kommer med en brudgaranti, der kan nedbryde en af barrierene ved at investere i disse krus; nemlig at det er et dyrt krus at smadre. Den forhindring har Royal Copenhagen elegant fjernet med deres brudgaranti.

Porcelæn til dagligt og fint brug

De sidste par år har et nyt stel indtaget Danmarks spiseborde. Nemlig Christian Bitz, den danske sundhedsguru, der for år siden indtog Tv-skærmene med hans juicing og sunde måltider. Han har sidenhen designet et stel, der egner sig til både hverdag og fest.

Smukke danskproducerede træting

En anden dansk hitter indenfor design er Skagerak, der tidligere hed Skagerak Trip Trap. Skagerak har været familieejet siden 1976, og de arbejder gerne med træ, som de designer med kærlighed til stilrene ting til boligen. Er man en haj efter et smukt hjem, så er Emmalys stedet, hvor dette smukke designtilbehør kan ses og købes.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden