Høj skrotpræmie for din skrotbil

11 sep 2015

Det betaler sig at skrotte din gamle bil

Det kan vise sig, at det betaler sig at skrotte sin gamle skrotbil. Man kan nemlig få en høj skrotpræmie! Dog kan det være svært at vide, hvor meget ens skrotbil er værd. Derfor skal man få en bilvurdering fra virksomheder, som opkøber skrotbiler. Man kan starte med at lave lidt research. Man fx først og fremmest selv lave en bilvurdering, hvor man ser på hvilken model ens bil er, hvor gammel den er samt i hvor god eller dårlig stand den er. Når man selv er klar over dette, er det meget nemmere at have en cirka pris i hovedet inden man får en rigtig bilvurdering af en virksomhed, som opkøber skrotbiler. Der er flere firmaer, som opkøber skotbiler, og der er mulighed for at få høje skrotpræmier. Det kan man ved www.skrotbildanmark.dk.

Om Skrotbildanmark.dk

Skrotbildanmark er en autoriseret skrotbil og brugtvogns opkøber. I forhold til andre skrotbilopkøbere, giver Skrobildanmark. meget høje skrotpræmier for ens skrotbil. Man kan få en skrotpræmie op til 100.000 kr. Dog kommer dette an på bilmærke, model, stand m.m. Skrotpræmien kommer altid an på disse faktorer. Skrotbildanmark.dk opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang.

Skrot bilen og skån miljøet

At køre rundt i en gammel oliedyppende bil kan være særdeles skadeligt for miljøet. Derfor er man automatisk ved at skrotte den gamle bil god ved miljøet. Der er derfor flere fordele i at skrotte den gamle bil. Man får en god skrotpræmie; og man kan bruge pengene til at købe en ny bil, som er meget bedre for miljøet. Samtidig skåner man miljøet ved at skrotte den gamle, oliedryppende bil, som er særdeles skadelig ved miljøet. Det er WIN-WIN! Desuden er en gammel bil også dyr i drift; man vil på den måde også spare en del penge selv.

Få din skrotpræmie hos Skrotbildanmark.dk

RELATED POST