Foodtruck til salg

22 aug 2022

Vi kender alle den kendte fiskevogn der af og til besøger vores by, med friske fisk, en eller to gange om ugen, og sådan en fiskevogn kalder man også for en foodtruck. Det behøver så ikke kun være en fiskevogn, men en foodtruck hvor man kan sælge andre fødevarer fra. Det gode ved en sådan foodtruck er at der er alt det der skal være i forhold til at man dels kan ordne de fødevarer der skal ordnes, men der er også vask hvor man kan få tingene rengjorte, og en disk hvor man kan synliggøre hvilke produkter eller fødevarer man nu engang sælger fra denne foodtruck. Det er en billig måde at have en forretning på, og man kommer derhen hvor ens kunder findes – dem der har sådanne foodtruck til salg er https://www.scanvogn.dk/produkter/events/food-truck og her kan man både få sprit nye foodtrucks og nogle der brugte men gode. En foodtruck koster selvfølgelig en slat penge, men i forhold til en månedlig husleje, så er det slet ikke i samme størrelsesorden.

Det er en smart måde at drive sin forretning på, og man kommer rundt til forskellige steder og møder mange forskellige mennesker, denne mulighed har man ikke når man har en fysisk fast forretning i byen – for her kræver det at folk kommer til byen og hen til en, hvorimod, at med en food truck så kører man derhen hvor man ved at der er kunder. Det kunne for eksempel være på markedspladser eller festivals.
Hvis man er nyopstartet og ikke rigtig ved om det nu også er den rigtige måde at ens forretning skal drives på, så er der noget der også hedder food truck leasing, og det fungerer på samme måde som man leaser en bil. På den måde kan man lige teste sin forretning af.
Man er sin egen herre i sin egen lille food truck, og er der ingen kunder lige her, så kan man altid lige flytte sin food truck et andet sted hen, hvor der måske er mere salg af ens produkter – mulighederne er mange.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden