Få et godt tilbud på lån uden om banken

31 dec 2019

Drøm bare videre

Det er så sandt så sandt, når ejendomsmæglere gang på gang siger, at ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” er an afgørende faktor, når man køber hus. Jeg er helt enig og kunne godt tænke mig et hus på Strandvejen. På trods af mit ønske er realiteten lang fra denne beliggenhed. For på trods af ejendomsmæglerenes vise ord, så er der andre boller på suppen, når det drejer sig om banken og deres udlån. Her handler det mere om lønsedler, depoter og opsparing. Den eneste form for beliggenhed, der så pludselig er interessant er, hvilket geografisk område, du kan bevæge dig i. Et hus i Sønder Omme kan måske udløse en lånetilladelse, hvorimod et hus i Whiskeybæltet ikke udløser en lånetilladelse. Man gør sig derfor godt ved at overveje, hvad der er vigtigst: Beliggenhed eller boligform. For nogle vil et lån til en campingvogn måske være en realitet, mens der for andre vil være tale om et lån til et hus med udsigt.

Stop med at drømme

Har man fået ”nej” fra banken, behøver det ikke nødvendigvis at være et ”nej” til boligdrømmen. Lån penge til hus og lån til hus uden om banken på boligkredit.dk. Lån uden om banken og se din fremtidsdrøm realisere sig. Du kan få et boliglån uden om banken, men stadig samarbejde med et topprofessionelt firma. Det vigtigste, du skal overveje, er om du er en lejer eller en ejer? Vil du betale for, at andre vedligeholder din bolig ,og du kan ringe til en udlejer, når f.eks. ovnen er gået? Eller vil du være ejer og sætte dine penge i mursten? Til gengæld skal du selv fikse ovnen, når den giver op. Der findes også mellemtingen med en andelsbolig. Her står du typisk for vedligehold indvendigt, mens andelsboligforeningen står for de ydre rammer. Du skal også overveje, om du er til variable renter eller faste renter. Ved variable renter får du typisk en lavere rente, men en rente, der pludselig kan ændre sige. Ved en fast rente får du en højere, men sikker stabil rente.

Tag detaljerne i betragtning
Boligkredit kigger ikke kun på din nuværende indtægt, som en typisk bank gør. Boligkredit.dk kigger på de nærmere detaljer, og er med dig i at se ud i fremtiden. Der vil derfor være mulighed for at få en anden afgørelse, end den banken præsenterer.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden