Er der en iværksætter gemt i dig?

21 sep 2015

Kom godt fra start

For at give sin nye idé eller virksomhed en god forudsætning for at vokse og lave en stor omsætning, er det vigtigt at komme godt fra start. Som Iværksætter i Kolding har man en god mulighed for dette ved hjælp af houseofinnovation.dk. Der er nogle basisopgaver, som skal klares, når man starter som Iværksætter eller vil sætte gang i en innovativ virksomhed. Først og fremmest er virksomheden/produktet ny, og det kræver hårdt arbejde at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed. Derudover kommer regnskabsføring osv. Alt dette vil blive lettere med rådgivning.

Fokus på iværksætteri

I Danmark er der generelt et positivt syn på iværksætteri og innovation. Man krediteres for at tænke ud af boksen og gøre idé til handling. House of Innovation er et eksempel på, hvordan man som Iværksætter kan hjælpes igang eller videre med sin virksomhed. House of Innovation er et iværksætter- og rådgivningshus beliggende i Kolding. Her kan man blive inspireret på mange måder, da der ofte afholdes kurser, informationsmøder og meget andet. Det er et sted, hvor iværksættere mødes og bl.a. diskuterer Start af virksomhed.

Positiv feedback fra omgivelserne

Som Iværksætter i Kolding har man mulighed for at dele sine idéer med andre, finde mentorer og meget mere. Derudover kan man leje kontor/mødelokaler ved House of Innovation. På den måde lader man omgivelserne præge arbejdet positivt, og det skaber effektivitet og resultater. Uanset hvilke spørgsmål man har, eller hvilke udfordringer man står over for, er der hjælp at hente. Bliv rådgivet her og det er gratis. Start af virksomhed og dét at blive selvstændig kan godt være en stresset og udfordrende proces, men det vigtigste er at holde fast i sine idéer og samtidig være klar til at omstrukturere og gå på kompromis. Er du Iværksætter – tag springet.

RELATED POST