Drømmebilen kan flexleases

06 feb 2017


Er man på udkig efter en ny bil, som skal leve op til ens forventninger og gerne lidt mere, kan den være svær at finde. En drømmebil er som oftest uopnåelig og blot en drøm ? men ikke hos www.specialcars.dk. Her kan man finde drømmebilen og ikke mindst få den med hjem, endda helt uden at skulle flænse pengepungen. Hos Specialcars kan man nemlig lease drømmebilen.

Mange bilmærker

Hos dette firma finder man eksperter i biler og ikke mindst i leasingaftaler blandt andet Flexleasing. Bilerne, som forhandles her er særligt de specielle biler, sportsvogne samt biler i luksusklassen. De har op til flere forskellige biler og bilmærker, som man kan lease til fordelagtige vilkår. Finder man ikke drømmebilen i det nuværende udvalg, kan man blot kontakte firmaet, som vil komme med et uforpligtende tilbud, og en større chance for at erhverve sig drømmebilen.

Leasing

Specialcars finansierer sine biler ved hjælp af et leasingselskab, hvor ved der er mange fordele for bilejeren. Når man først har fundet selve bilen, vil man kunne få rådgivning og vejledning i forhold til den mest hensigtsmæssige aftale. Flexleasing er en fordel for private såvel som for erhverv, da man kun skal betale for den periode, hvor i man bruger bilen. De forskellige regler og love angående Flexleasing kan være komplicerede, men Specialcars ved, hvad det hele handler om og kan derfor hjælpe med den rette rådgivning. Splitleasing samt erhvervsleasing er leasingaftaler, som er særlig optimal for virksomheder og de medarbejdere, som får en firmabil.

Bilens service

Hos Specialcars kan de ydermere tilbyde en række tjenester og services i forhold til bilen og dens vedligeholdelse. Når bilen skal til service eller andet, henter de bilen og leverer den tilbage igen så god som ny.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden