Dine medarbejdere er vejen til succes

11 sep 2015

Dine medarbejdere er den vigtigste ressource du har

Der skal mange ting til for at skabe en god, velfungerende virksomhed. En af de absolut vigtigste kriterier for at skabe en sådan virksomhed, er gode, solide, arbejdsomme og loyale medarbejdere. Og de hænger ikke nødvendigvis på træerne. Kort sagt gælder det om at have de rigtige personer på de rigtige poster. Har man ikke det kan man skrue på nok så mange andre knapper, men der vil stadig mangle noget. effektiv rekruttering Det kan nogle gange tage lang tid at finde den helt rigtige sammensætning af medarbejdere, for det kan være svært at forudsige på forhånd, hvor godt en medarbejderstab fungerer.

Når den nye medarbejder skal findes

Det sker for de fleste virksomheder på et eller andet tidspunkt, at man bliver nødt til at finde en fyret eller opsagt medarbejder. Jagten på den nye medarbejder kan være lang og tidskrævende. Der skal bruges tid på forfatningen af et stillingsopslag, der skal læses og vurderes ansøgninger, ansøgerne skal til samtale og slutteligt skal den endelige beslutning tages. Ved ingen af opgaverne er det hensigtsmæssigt at springe over hvor gærdet er lavest, for hvis forarbejdet ikke bliver gjort ordentligt, kan man ende med at stå med den forkerte medarbejder til sidst. Og det ønsker ingen af parterne.

Gør det hele lettere for dig selv og din virksomhed

Man kan spare en masse energi og ressourcer, hvis man i stedet for selv at stå for hele ansættelsesprocessen vælger at udlicitere opgaven til en virksomhed, der er specialiseret i headhunting og effektiv rekruttering. Sådanne virksomheder vil typisk først tage en god snak med dig og din virksomhed omkring, hvilke krav den fremtidige medarbejder skal opfylde, og hvad I godt kunne tænke jer. Virksomheden vil derefter gå i gang med deres headhunting, og finde mulige egnede kandidater. De kalder dem til samtale, og udvælger de få, som de mener passer jeres profil bedst. I kan derefter afholde den endelige samtale, og forhåbentlig finde den helt rigtige person til stillingen blandt kandidaterne. Dét er effektiv rekruttering.

RELATED POST