Det afslappede liv

07 sep 2019

Livet ved Vesterhavet


For mig handler afslapning om, at gå en lang tur ved Vesterhavet, eller generelt bare ved vandet. Jeg elsker at gå og samle sten, imens at jeg har min yndlings musik i ørene. Når jeg går alene bliver mine batterier ladet op, og når jeg går sammen med min familie, hvad end det er med min mand, vores datter eller med mine forældre, så er det for at få noget på opleveren. Jeg elsker at kombinere de to ting.

Man burde slappe mere af, og gøre alle de ting, som gør en glad! Men hvem skal så ordne opvasken, hvem skal samle ens ægtefælles underbukser op, og vaske dem? Og hvem skal gå en tur med hunden kl. 05.30 en mandag morgen, selvom at det står ned i stænger? Ja, der er nok kun dig? Så lad os få det bedste ud af livet. Jeg tror ikke på, at man får noget godt ud af, at gå og være sur og negativ hele tiden. Men tag dig tid til det, som gør dig glad, og vend det negative om til noget positivt.

RELATED POST

Kategorier


Seneste indlæg

Artikler på siden

Kategorier på siden